Figo: "Real - Barca nu e decât un meci de fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost component al echipelor de fotbal Real Madrid şi FC Barcelona, portughezul Luis Figo s-a referit la disputa dintre acestea, programată în semifinalele Ligii Campionilor, pe site-ul UEFA.

Internaţionalul portughez a declarat despre partida cunoscută în întreaga lume sub numele Clasicos": "Ea are loc în fiecare an, însă toată lumea vorbeşte despre ultimele întâlniri. Există o mare rivalitate între aceste cluburi din cauze atât sportive, cât şi sociale. Iată de ce intensitatea disputelor este atât de mare. Este important de a sublinia, din acest motiv, că Real Madrid - FC Barcelona nu este decât un meci de fotbal şi oamenii ar trebui să-l privească astfel", a declarat jucătorul în vârstă de 38 de ani.

Figo a evoluat la FC Barcelona între 1995 şi 2000, iar apoi, până în 2005, la Real Madrid. Cu ambele formaţii a cucerit de două ori titlul de campion al Spaniei şi câte o Supercupă a Europei. Cu gruparea catalană a triumfat în Cupa Cupelor (1997), iar cu Real în Liga Campionilor şi Cupa Intercontinentală (2002).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite