Vrei un bilet la finala Ligii Campionilor? Te costă cel puţin 3.475 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Găzduită de Wembley, în 28 mai, finala Ligii Campionilor la fotbal trezeşte un interes enorm. Numai Barcelona a primit cereri pentru aproape 100.000 de bilete! Iat tichetele de acces s-au vândut de mult... Acum, un bilet pe piaţa neagră costă 3.475 de euro. Dacă aveţi noroc să-l găsiţi, acesta fiind cel mai ieftin.

Implicată direct în finală, FC Barcelona va primi o cotă de bilete pentru suporterii ei. Problema este însă că fanii catalanilor au cerut... 96.267 de tichete! Cifra este impresionantă, fiind stabilit un nou record, cu mult peste cel stabilit la finala Cupei Spaniei, de la Valencia. Dintre aceştia doar 24.360 de suporteri se vor afla în tribunele stadionului londonez Wembley. Adică un sfert dintre doritori.

Pe piaţa neagră, un bilet la finala Ligii Campionilor se vinde la preţuri exorbitante. Cel mai ieftin dintre ele costă 3.475 de euro. Un loc la tribuna VIP se poate obţine cu până la 8.560 de euro. Informaţia a fost publicată în ediţia de astăzi a cotidianului "l'Equipe". Suporterii lui Manchester United din Franţa au avut o variantă mai bună: să apeleze la agenţia de voiaj care a încheiat un acord cu echipa engleză. Pentru 655 de euro, aceştia se vor deplasa la Londra cu autocarul, vor lua masa acolo, vor vedea meciul, iar apoi vor reveni acasă. Problema este însă că şi aceste bilete au fost de mult timp cumpărate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite