Real și Barca au depus plângere la UEFA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mari rivale, Real Madrid și FC Barcelona continuă lupta purtată miercuri seara, în semifinalele Ligii Campionilor. De data aceasta, disputa se poartă la UEFA, cele două cluburi acuzându-se de comportament nesportiv în meciul pe care catalanii l-au câștigat cu 2-0 în capitala Spaniei.

La puțin timp după ce Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) a anunțat că a deschis o procedură disciplinară în privința lui Jose Mourinho, FC Barcelona a precizat că a depus și ea plângere, la forul continental, împotriva antrenorului portughez. Catalanii au organizat o conferință de presă, aseară, tocmai pentru a specifica decizia lor. Mourinho a fost trimis în tribună în timpul meciului, iar după a făcut declarații care i-au iritat pe conducătorii lui
FC Barcelona, dar și pe UEFA: "Josep Guardiola este un antrenor fantastic, însă el a câștigat Liga Campionilor (n.r. - în 2009) așa cum mie mi-ar fi fost rușine să o fac, cu scandalul de pe Stamford Bridge. Dacă el va câștiga anul acesta, va fi cu scandalul de pe Bernabeu. Sper ca el să câștige într-o zi Liga Campionilor fără scandal. De ce se întâmplă mereu același lucru în fiecare semifinală? Nu știu dacă este pentru UNICEF (n.r. - organizația a cărei siglă apare pe tricoul Barcelonei), nu știu dacă așa vrea domnul Villar (n.r. - președintele Federației Spaniole de Fotbal)".

Nici Real Madrid nu s-a lăsat mai prejos și, pentru prima oară de la crearea sa, a depus plângere împotriva altui club. Gruparea din capitala Spaniei i-a acuzat pe fotbaliștii Barcelonei de "atitudine nesportivă, care au simulat repetat agresiuni pentru a-l păcăli pe arbitru". De asemenea, Real s-a declarat alături de antrenorul ei. "Ne manifestăm tot aprijinul față de Jose Mourinho", care s-a exprimat "în virturea libertății de opinie".

Cum Barcelona și Real Madrid se vor reîntâlni marți, 6 mai, UEFA va avea doar câteva zile la dispoziție pentru a lua decizii în acest conflict.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite