Pep Guardiola (Barcelona): ”Mai am un an de contract și-l voi onora”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui FC Barcelona, Pep Guardiola, a dezmințit că va părăsi echipa în vara ce vine. Puyol și Valdes sunt convinși că acesta trebuie să rămână din dragoste pentru echipa catalană.

La doi ani după finala din 2009, Barcelona și Manchester United luptă din nou, astăzi, la Londra, pentru titlul de campioană a Europei. Și, firește, catalanii doresc să repete succesul de atunci. Antrenorul Pep Guardiola susține că prezența în această finală este consecința ”efortului considerabil” depus de protejații săi și se declară mândru că a ajuns din nou la acest nivel.

Prezent ieri, la conferința de presă de pe stadionul Wembley, Guardiola a negat că va părăsi echipa în această vară: ”Este un enorm privilegiu să antrenezi pe Barcelona. Îmi rămâne un an de contract și doresc să-l onorez. Acum mă gândesc numai la finală. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o la Roma (n.r. - în urmă cu doi ani, când catalanii s-au impus cu 2-0). Trebuie să fim mult mai rapizi în circulația balonului. Dacă noi vom juca la fel ca în 2009 nu va fi suficient”.

Carlos Puyol a spus despre Guardiola că este ”cel mai bun antrenor din lume” și, după părerea lui, va rămâne la echipă. Iar portarul Victor Valdes l-a completat: ”Din dragoste pentru Barcelona, el trebuie să rămână!”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite