Borussia Dortmund a fost surclasată de Olimpique Marseille

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un derby al grupei F din Liga Campionilor la fotbal, Olympique Marseille (Franța) a câștigat cu 3-0, pe teren propriu, în fața Borussiei Dortmund (Germania). Golurile au fost marcate de Ayew (min. 20 și 69, ultimul din penalty) și Remy (min. 62).

Antrenor al echipei din Hexagon, Didie Deschamps a declarat după meci: ”Este bine că am câștigat aceste puncte. Acum, ne așteaptă o dublă confruntare cu Arsenal, care este în principal echipa cea mai puternică. Sunt mulțumit de seara aceasta. Am câștigat în fața unei bune echipe”.  
Jurgen Klopp, antrenorul lui Dortmund, a pus eșecul pe seama erorilor comise de echipa lui: ”Mâine, nimeni nu va cunoaște modul în care s-a desfășurat acest meci. Am făcut multe lucruri bune, dar am comis câteva erori care ne-au fost fatale. Mai ales la începutul reprizei a doua”.

Mijlocașul lui OM, Andre Ayew, a considerat că el și colegii săi au făcut un bun meci colectiv. ”Toată echipa s-a luptat pentru victorie. Am știut ce vrem și am avut și șansa să marcăm, să menținem diferența deși ei au avut mai mult timp mingea. Am dovedit o bună stare de spirit. Sunt fericit că am câștigat trei puncte. Acum, noi trebuie să ne concentrăm pe meciul de campionat. Toată lumea știe că în Champions League sunt mai puține ocazii de gol. Câteodată, ai una sau două și trebuie să profiți. Am jucat împotriva unor echipe bune, foarte puternice din punct de vedere tactic și la nivel ofensiv. E bine că am avut ocazii de gol și că am marcat”. 

Mats Hummels, apărătorul lui Dortmund, s-a arătat consternat la final: ”Nici nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat în această seară. Rezultatul final este ridicol pentru că noi am avut cele mai mari ocazii. Au fost unsprezece cornere pentru noi și patru pentru ei. Au fost trei erori individuale și au marcat trei goluri. E greu de înțeles... Meciul trebuia să se termine cu victoria noastră”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite