Mourinho şi-a rezervat lojă de 20.000 de euro pe Nou Camp!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trimis în tribună în timpul primei manşe din semifinala Ligii Campionilor, Real Madrid - Barcelona (0-2), Jose Mourinho nu va putea sta pe banca tehnică a echipei sale la returul de marţi.

Cum nu va avea parte de o primire foarte bună pe "Nou Camp" după declaraţiile pe care le-a făcut la adresa lui Pep Guardiola şi a catalanilor, antrenorul madrilenilor a rezervat deja o lojă. Mourinho ar fi plătit 20.000 de euro pentru a sta în zona VIP, potrivit lui Esteve Calzada, fost director sportiv la FC Barcelona.

Fost asistent al lui Bobby Robson, la Barcelona, în urmă cu 15 ani, Jose Mourinho a devenit acum inamicul numărul 1 al grupării catalane. El a spus despre Guardiola că este un antrenor foarte bun, dar că a câştigat Liga Campionilor, în 2009, în urma scandalului Stamford Bridge. Şi că acum, dacă va câştiga competiţia, o va face după scandalul Bernabeu. Mourinho a şocat lăsând să se înţeleagă că Barca ar fi avantajată de arbitraj şi pentru că pe tricourile jucătorilor se află sigla... UNICEF, organizaţie neguvernamentală care apără drepturile copiilor din lumea întreagă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite