Puyol nu va juca în meciul cu Arsenal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu probleme la genunchiul stâng, la care acuză dureri, Carles Puyol nu va putea evolua în meciul cu Arsenal Londra, programat mâine, în Liga Campionilor. Anunțul a fost făcut ieri, de clubul catalan.

Căpitanul lui FC Barcelona a participat la ultimele două antrenamente ale echipei sale după câteva săptămâni de absență. El a resimțit dureri la genunchi, iar catalanii au decis să nu forțeze revenirea sa. Din acest motiv, apărătorul nu va fi folosit contra ”tunarilor”, care s-au impus cu 2-1 în prima manșă din optimile de finală ale Champions League.

Absența lui Puyol nu este singurlară, ea adăugându-se celei a lui Gerar Pique, care este suspendat. Antrenorul Pep Guardiola are la dispoziție trei jucători pentru zona centrală a apărării: Eric Abidal, Gabriel Milito și Sergi Busquets. Primul este un fundaș lateral stânga care a mai fost utilizat în centru, în acest sezon. Și al doilea poate juca acolo, iar ultimul, ca mijlocaș defensiv, știe cum să vină în ajutor apărării, deci poate evolua acolo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite