Milan i-a dedicat victoria lui Silvio Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Diavolul milanez" s-a impus cu 2-0 în faţa lui Viktoria Plzen, în runda a doua din grupele Ligii Campionilor. Pentru gazde au marcat Ibrahimovici (min. 53) şi Cassano (min. 66).

Antrenorul gazdelor, Massimiliano Allegri, a mărturisit după meci că întâlnirea de aseară s-a desfăşurat bine pentru echipa sa deşi câştigătoarea a stat sub semnul întrebării până când s-a înscris primul gol. "Era timpul ca Zlatan (n.r. - Ibrahimovici) să revină. Am ridicat nivelul jocului nostru în repriza a doua, acţionând mai ales pe aripi. După al doilea gol am devenit prea relaxaţi. Îi dedicăm victoria din această seară preşedintelui nostru (n.r. - Silvio Berlusconi), care va împlini mâine (n.r. - astăzi) 75 de ani".

De partea cealalaltă, Pavel Vrba, antrenorul lui Pilsen; a declarat că este dezamăgit de rezultat ţinând cont de evoluţia echipei sale. "Pe de o parte, sunt mulţumit de cele două sau trei ocazii de gol pe care noi le-am avut, de jocul nostru în faţa unei echipe atât de solide. Ibrahimovici a fost cel mai bun de pe teren. Milan a avut o mare şanse că el şi-a revenit la timp, căci el a înclinat balanţa în această seară (n.r. - ieri seară)", a concluzionat tehnicianul lui Pilsen.

În celălalt meci din grupa H, FC Barcelona s-a impus cu 5-0 pe terenul lui Bate Borisov.

AC Milan ocupă primul loc, cu 4 puncte, la egalitate cu FC Barcelona. Locurile 3-4 sunt deţinute de Bate Borisob şi Viktoria Pilsen, fiecare cu câte un punct.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite