Jose Mourinho a fost suspendat pentru cinci meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Europeană de Fotbal Asociaţie (UEFA) a anunţat că Jose Mourinho a fost suspendat pentru cinci meciuri din competiţiile continentale. Antrenorul Realului din Madrid a fost sancţionat după ce a fost eliminat în prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor, cu Barcelona (0-2).

Portughezul nu a stat pe banca echipei madrilene la a doua dispută cu "extratereştrii", de marţea trecută. Mourinho a făcut şi tot felul de comentarii agresive la adresa arbitrilor din Champions League, în vizorul lui intrând şi Pep Guardiola, antrenorul Barcelonei.

Real Madrid a anunţat că va ataca decizia la Comisia de Apel. "Această judecată suferă de aceeaşi incoerenţă de la începutul investigaţiei. Antrenorul nostru nu a putut să-şi exercite dreptul de a se apăra pentru că el nu s-a făcut niciodată menţiune la declaraţiile pentru care ancheta a fost deschisă", a precizat într-un comunicat de presă conducerea clubului din capitala Spaniei. S-a precizat, totodată, că se va apela şi la Tribunalul Arbitral din Sport (TAS) pentru clarificarea situaţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite