Cu un singur meci câstigat în acest sezon, AS Roma este în criza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudio Ranieri, antrenorul echipei italiene AS Roma, are toate motivele sa fie nemultumit. Echipa lui, viitoare advesara a CFR-ului în Liga Campionilor, a câstigat un singur meci în acest sezon, fiind criticata de toata lumea.

Cum nici el nu este menajat, Ranieri a tinut o conferinta de presa în care a declarat vizibil iritat: "Nu vreau sa raspund întrebarilor voastre. De data aceasta, eu am început. Eu trag concluzii. Am înteles cum sta treaba. Va spun adevarul meu. Lucrurile nu merg. Rezultate nu sunt. Jocul nu merge. Jocul este responsabilitatea antrenorului. A vorbi dupa este usor, u-sor! Foarte usor. Traversam o perioada dificila. Eu am parcurs trei mii în cariera mea. Am 20 de ani de experienta! Ceea ce credeti voi este ca eu îmi petrecut timpul fumând pe banca de rezerve?", a declarat enervat Ranieri.

Fara sa-i lase pe ziaristi sa intervina, antrenorul romanilor a tras concluzia: "Ceea ce am reusit anul trecut (n.r. - dupa un debut ratat de campionat echipa din capitala Italiei a terminat pe locul 2) vom face si acum. Va spun asta si semnez. Baieti, va multumesc".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite