PSG s-a impus în derby-ul cu OM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Erding (stânga) a marcat primul gol pentru PSG
Erding (stânga) a marcat primul gol pentru PSG

Seria neagră a luat sfârșit pentru Paris Saint-Germain. După șase ani în care n-a izbutit decât două rezultate de egalitate în cinci meciuri cu Olympique Marseille, echipa din capitala Franței a câștigat primul derby cu marea sa rivală.

Meciul s-a terminat chiar înainte de a-și da seama spectatorii că a început. Erding (min. 9) și Horau (min. 19) au înscris pentru PSG, în timp ce Gonzalez (min. 23) n-a făcut decât să reducă diferența. Iar acest rezultat i-a urcat pe învingători pe locul 3 în clasament, loc ocupat până duminică de OM - oamenii lui Didier Deschamps ar fi devenit lideri în cazul unui succes. Mai mult decât atât, echipa din orașul mediteraneean a înregistrat și prima înfrângere în campionat din 1 august (atunci a cedat cu 2-3 în fața lui Valenciennes), fiind invincibili de nouă meciuri.

În fruntea clasamentului a rămas Brest, în ciuda eșecului (1-3) suferit pe terenul lui Lille. Portarul Steeve Elana a încasat primul gol spre finalul primei reprize, acesta fiind și cel dintâi primit de 823 de minute (Brest nu mai pierduse din 21 august, 0-1 la Lyon).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite