Diarra şi Gourcuff rămân la Bordeaux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din vestul Franţei l-a transferat recent pe Vujadin Savici (20 de ani). Cu toate acestea, conducerea lui Bordeaux a anunţat că Alou Diara şi Yoann Gourcuff vor fi păstraţi în lot.

Echipa franceză de fotbal s-a întărit în această vară, aducându-l pe Vujadin Savici. De asemenea, se vorbeşte şi despre venirea lui Daniel Guiza, însă din câte se pare transferul a căzut din cauza pretenţiilor financiare ale jucătorului. "Nu este posibil. Nu avem mijloace să-l plătim. Salariul său este prea mare", a declarat Jean Tigana.

În schimb, Bordeaux a anunţat că-i va păstra în lot pe Alou Diara şi Yoann Gourcuff. "Alou mi-a spus că rămâne. Că nu va pleca la Marsilia. În cazul lui Gourcuff, nu am nevoie de un răspuns pentru că nu s-a pus problema ca el să plece", a declarat un oficial al clubului girondin.

În vârstă de 20 de ani, format la Steaua Roşie Belgrad, Vujadin este fiul lui Dusan Savici, fost jucător la Lille şi Cannes în anii 1980. El a acceptat oferta lui Bordeaux deşi au mai fost alte cluburi cunoscute interesate de serviciile sale (Manchester City şi Newcastle).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite