David Beckham ar putea apărea într-un remake la "Drumul spre victorie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentat grav (ruptură a tendonului lui Achile), David Beckham ar putea primi un rol în viitorul film al lui Vinnie Jones, un remake al cunoscutei pelicule "Drumul spre victorie", din 1981.

În vârstă de 35 de ani, pe care îi va împlini în 2 mai, David Beckham va rata Campionatul Mondial de fotbal ce va avea loc în Africa de Sud, în vara ce vine. Acum aproape două săptămâni jucătorul englez a suferit o ruptură a tendonului lui Achile, accidentarea aceasta putând a-l obliga să renunţe la fotbal.
Tabloidul englez "The Sun" a scris că Vinnie Jones, fost fotbalist la Leeds şi Chelsea, vrea să facă un film, de fapt o nouă versiune, modernă, la "Drumul spre victorie", pelicul din 1981 în care au apărut Sylvester Stallone şi Pele. Şi că el vrea să-i ofere un rol lui Beckham. Filmul prezenta povestea unor prizonieri aliaţi aflaţi într-un lagăr german, în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, şi care dispută un meci cu o selecţionată a soldaţilor nemţi, ceea ce le dă ocazia să evadeze. Realizată de John Houston, pelicula i-a avut ca actori principali pe Michael Caine şi Sylvester Stallone, precum şi o serie de internaţionali cunoscuţi precum Pele sau Bobby Moore.  

În caz că va accepta, Beckham nu va fi la prima experienţă cinematografică, el apărând şi în cele două seriii ale filmului "Goal", în primul alături de Marcel Iureş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite