Sagna nu va evolua pentru Franţa în meciul cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident la picior, fundaşul lateral dreapta Bacary Sagna a fost nevoit să declare forfait pentru meciurile pe care echipa de fotbal a Franţei le va disputa cu România şi Luxemburg, în 9, respectiv 12 octombrie. El va fi înlocuit de Anthony Reveillere (Lyon),

Iniţial, jucătorul chemat să se alăture lotului reprezenta o soluţie de schimb pentru Abou Diaby, care era incert tot din cauza unei lovituri primite la un picior. Pe de altă parte, antrenorul Franţei, Laurent Blanc, a ţinut să-l încurajeze pe Ben Arfa. Acesta s-a accidentat grav (fractură de tibie şi peroneu) în meciul pe care echipa lui, Newcastle United, l-a susţinut cu Manchester City. "Am văzut imaginile şi Hatem trebuie să treacă peste o accidentare gravă. În cazul lui e nevoie acum de răbdare. Revenirea lui în echipă, într-un campionat străin, nu este uşoară. Noi îi transmitem încurajările noastre şi o revenire cât mai rapidă", a declarat selecţionerul.

Interesant este că antrenorul Olandei,  Bert van Marwijk, a decis să nu-l convoace pe Nigel de Jong pentru meciurile cu Moldova şi Suedia, din 8, respectiv 12 octombrie. Această hotărâre a fost explicată prin faptul că mijlocaşul lui Manchester City s-a făcut vinovat de accidentarea lui Hatem Ben Arfa. Gestul acesta este mai rar întâlnit în fotbalul profesionist din zilele noastre.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite