Fluminense refuză să-i dea drumul lui Ramalho la naţională!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilia a anunţat ieri numele succesorului lui Dunga. El este Muricy Ramalho (54 de ani). Problema este însă că Fluminense, clubul la care activează, refuză să-i dea drumul!

Confederaţie Braziliană de Fotbal (CBF) l-a propus pe Ramalho să pregătească selecţionata cariocas. Reacţia clubului la care acesta este angajat a fost promptă. "Nu avem niciun interes să-i dăm drumul lui Muricy", a declarat Alcides Antunes, vicepreşedintele lui Fluminense. Acesta a adăugat că Ramalho este fericit la club şi că vrea să lucreze în continuare acolo. "Pe viitor el va mai avea ocazia să fie antrenor al Braziliei".

Cel nominalizat urmează a se decide. Sub contract cu Fluminense până în decembrie 2012, Ramalho a fost campion al Braziliei cu Sau Paolo în 2006, 2007 şi 2008, precum şi finalist al Copei Libetadores în urmă cu patru ani.

Săptămâna aceasta, presa din Brazilia l-a dat ca viitor antrenor al naţionalei pe Mano Menezes, antrenorul lui Corinthians.  Noul selecţioner ar trebui prezentat oficial luni, zi în care va fi anunţat lotul pentru meciul cu SUA, programat în 10 august, la New Jersey.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite