VIDEO: Pep Guardiola a realizat un nou clip prin care îşi îmbărbătează jucătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este cunoscut faptul că Pep Guardiola obiţnuieşte să prezinte fotbaliştilor săi, înaintea unor meciuri importante, montaje video. Acestea au rolul de a-i îmbărbăta pe jucători, dar se înscriu şi într-o strategie de marketing (filmuleţe ajung mereu sub ochii ziariştilor)...

Înainte de cel de-al 4-lea meci cu Real Madrid din acest an, cel de care depinde calificarea în finala Ligii Campionilor din 28 mai, de la Londra, antrenorul catalanilor a realizat un nou clip pe muzica din serialul "Pacific". "Aţi suferit timp de 390 de minute. Aţi dat totul pe teren pentru culorile şi visele voastre. Aveţi gustul eşecului şi al victoriei. Purtaţi echipa voastră spre victorie! Au mai rămas doar 90 de minute!", iată comentariul ce însoţeşte imaginile selectate din meciurile Barcelonei cu marea sa rivală, Real Madrid.

Înaintea finalei Ligii Campionilor din 2009, câştigată în faţa lui Manchester United, la Roma, Guardiola le-a pus elevilor săi un filmuleţ care preluase o temă muzicală din pelicula "Gladiatorul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite