Azi, finala Ligii Campionilor români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinătoarea titlului, CFR, şi lidera la zi în Liga I, Steaua Bucureşti, se înfruntă în cel mai tare meci al acestei ediţii de campionat. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a anunţat o primă de 8.000 de euro pentru fiecare jucător în cazul unui succes la Cluj-Napoca.

Stadionul Constantin Rădulescu din Cluj va găzdui în această seară, de la ora 20.45, primul joc între două participante în Liga Campionilor din istoria primei ligi româneşti de fotbal. Campioana CFR Cluj înfruntă Steaua, echipa care ocupă prima poziţie a Ligii I, cu cinci puncte mai mult decât formaţia-gazdă. Steliştii sunt convinşi că echipa din Gruia este cea mai periculoasă rivală din campionat.

 „CFR este principala noastră contracandidată la titlu, iar pentru noi este foarte important acest meci”, a spus George Ogăraru. Decarul clujenilor Eugen Trică şi-a avertizat coechipierii de pericolul reprezentat de columbianul Stelei, Dayro Moreno, şi de portughezul Semedo, fostul jucător al lui CFR. Finanţatorul stelist Gigi Becali a anunţat că va recompensa fiecare jucător stelist cu 8.000 de euro în cazul unei victorii la Cluj.

Toja: „Este un meci decisiv!”

Mijlocaşul columbian al Stelei Juan Toja crede că meciul poate cântări greu în perspectiva titlului: „Partida poate fi decisivă. Când joci cu o rivală la titlu, rezultatul este foarte important”. Căpitanul stelist Mirel Rădoi va lipsi, nerefăcut după accidentare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite