Zaccheroni în locul lui Ferrara la Juventus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alberto Zaccheroni
Alberto Zaccheroni

Alberto Zaccheroni ar putea deveni oficial antrenorul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, astăzi, în locul lui Ciro Ferrara, care va fi demis, scriu Tuttosport şi La Gazzetta dello Sport în ediţiile lor online.

În vârstă de 56 de ani, Zaccheroni nu a mai antrenat de la demiterea sa de la Torino, celălalt mare club al capitalei piemonteze, în februarie 2007. Potrivit celor două cotidiane sportive, el se va angaja până la sfârşitul sezonului.

În palmaresul lui Zaccheroni figurează un scudetto cucerit cu AC Milan, în 1999, el pregătind, de asemenea, Udinese, Lazio şi Inter. În ce priveşte concedierea lui Ciro Ferrara, aceasta este aşteptată de mai multe zile, din cauza rezultatelor catastrofale ale echipei torineze: de la sfârşitul lunii noiembrie, Juve a pierdut 9 din cele 12 meciuri disputate, în toate competiţiile. Eliminată în Liga campionilor din prima fază, scoasă în sferturile de finală ale Cupei Italiei de Inter (2-1) joi, Juventus a coborât vertiginos în campionat, de pe locul 2 pe 6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite