Familia Van der Vaart este la modă în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia fotbalistului Van der Vaart
Familia fotbalistului Van der Vaart

Membrii familiei Van der Vaart trăiesc un moment minunat. Rafael a reuşit să fie numit titular în echipa Realului, iar soţia sa a depăşit cu bine o delicată problemă de sănătate.

 În perioada în care soţii Beckham locuiau la Madrid, Spania trăgea cu ochiul la fiecare gest al acestora, încercând să facă din ei un model. Declaraţiile Victoriei, nemulţumită de viaţa în Peninsulă, a făcut să scadă popularitatea cuplului britanic în rândul spaniolilor, aceştia preferând alte valori, atât în ceea ce priveşte viaţa profesională, cât şi cea personală.

Se pare că ibericii îndrăgesc deja familia Van der Vaart, apreciind atât valoarea galacticului Rafael, cât şi frumuseţea, eleganţa şi inteligenţa soţiei acestuia, Sylvie, numită de curând „cea mai sexy dintre soţiile fotbaliştilor de la clubul madrilen".

Recent, Sylvie a reuşit să treacă peste un moment dificil din viaţa sa, tratându-se de un cancer la sân, care i-a ţinut cu sufletul la gură pe toţi membrii familiei. Acum, însă, se pot bucura cu toţii de linişte şi de o perioadă în care sunt bine cotaţi în viaţa profesională.

La rândul său, fotbalistul şi-a recompensat echipa printr-un joc spectaculos, pentru sprijinul pe care i l-au oferit colegii săi atunci când a avut nevoie să rămână în Madrid, pentru ca soţia lui să poată continua tratamentul la o clinică din capitala spaniolă.

Olandeza Sylvie a pozat de curând în ediţia germană a revistei „FHM", arătând tuturor frumuseţea sa, deja recunoscută.

Vezi GALERIE FOTO cu apetisanta soţie a fotbalistului olandez.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite