Englezii merg cu nevestele la Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Capello
Fabio Capello

Selecţionerul Angliei, italianul Fabio Capello, s-a răzgândit în ceea ce priveşte intenţia sa de a le interzice jucătorilor să fie însoţiţi de neveste sau prietene pe durata Cupei Mondiale.

Capello afirmase că ar vrea să le interzică nevestelor şi prietenelor jucătorilor să fie alături de componenţii naţionalei pe durata turneului final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, cu excepţia unei zile după fiecare meci. Acum, Capello a ajuns la concluzia că va avea mai multă armonie în rândul echipei naţionale dacă îi va trata pe jucători cu mai multă îngăduinţă.


"Spiritul grupului este foarte important", a spus tehnicanul pentru The Independent. "Cu Lippi am vorbit despre Italia, când au câştigat titlul mondial ultima dată. Atunci, jucătorii au avut zile libere şi au stat împreună cu familiile lor. După fiecare meci, era organizat un picnic şi, astfel, a fost creat un puternic spirit de grup. Sunt mici detalii care uneori fac diferenţa când trebuie să câştigi. Antrenorii trebuie să înţeleagă ce este mai bine", a adăugat Capello.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite