Capello, cel mai bogat antrenor din Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Capello
Fabio Capello

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, este cel mai bogat antrenor de fotbal din Marea Britanie şi Irlanda, cu o avere estimată la 34 de milioane de lire sterline (39,1 milioane de euro), potrivit unui top realizat de publicaţia The Sunday Times

Capello, 63 de ani, are un salariu anual de 6,5 milioane de lire (7,48 milioane de euro), fiind cel mai bine plătit selectioner. Contractele pe care le-a avut de-a lungul carierei cu granzii din Italia (AC Milan, Roma, Juventus) sau din Spania (Real Madrid) au contribuit din plin la conturile italianului.

Roy Keane, fostul jucator al echipei Manchester United şi actualul antrenor al formatiei Ipswich se află pe locul doi cu o avere estimata la 30 de milioane de lire sterline (34,59 milioane de euro).

Acesta îl depăşeşte pe fostul său antrenor de la Manchester United, Alex Ferguson, care se află pe locul al treilea cu 24 de milioane de lire sterline (27,67 milioane de euro).

Pe locurile patru şi cinci se află alţi doi italieni, Carlo Ancelotti (Chelsea), respectiv Giovanni Trapattoni (selecţionerul Irlandei).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite