Argentinianul Diego Buonanotte va lipsi şapte luni de pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buonanotte
Buonanotte

Mijlocaşul argentinian Diego Buonanotte, jucătorul echipei de fotbal River Plate, care a scăpat ca prin minune dintr-un accident auto soldat cu moartea a trei tineri care-l însoţeau, va absenta de pe gazon în următoarele şapte luni.

Jucătorul argentinian în vârstă de 21 de ani ramâne în continuare în stare gravă la spital, revenirea sa în teren fiind aşteptată abia în vara lui 2010.

Accidentul rutier a avut loc în zorii zilei de sâmbătă, pe o şosea din provincia Santa Fe. Fotbalistul, aflat în vacanţă în oraşul său natal, Teodelina, se întorcea de la discotecă, împreună cu prietenii săi, în momentul în care a pierdut controlul volanului, din cauza carosabilului umed, iar autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un copac.

Potrivit medicilor, mijlocaşul a suferit o fractură de claviculă şi leziuni la plămânul drept, însă cei trei tineri care îl însoţeau, cu vârstele între 21 şi 24 de ani, nu au mai putut fi salvaţi.

Component al echipei olimpice a Argentinei, medaliată cu aur la Beijing, Diego Buonanotte se afla în vizorul mai multor echipe, din Spania, Anglia şi Mexic. El urma să se întoarcă la Buenos Aires pe 2 ianuarie, pentru a-şi relua pregătirile alături de coechipierii săi de la River Plate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite