Se destramă Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rădoi, Goian, Ghionea şi Lovin vor să plece din Ghencea, mai ales că au oferte din străinătate. Real Betis îl vrea pe Goian, Bologna a pus ochii pe Ghionea, Lovin este în atenţia celor de la Lecce, iar Rădoi este dorit de Inter Milano. Lista e completată cu Rada, aproape de Vaslui.

Mirel Rădoi, Dorin Goian, Sorin Ghionea şi Florin Lovin au spus, voalat sau nu, că vor să se transfere în străinătate.

Mirel Rădoi. Deunăzi, Ioan Becali, impresarul jucătorului, a spus că sunt şanse mari ca internaţionalul să fie achiziţionat de Inter Milano. Italienii sunt dispuşi să achite cinci milioane de euro.

Dorin Goian. Numele lui Goe se regăseşte pe lista celor de la Real Betis. Conform presei spaniole, Goian ar putea fi achiziţionat pentru mai puţin de patru milioane de euro.

Sorin Ghionea. Sinişa Mihajlovici, noul antrenor al Bolognei, are mai mulţi jucători pe lista de priorităţi, printre care şi românul. Sorin a mai fost ofertat şi în vară de Catania, dar Steaua a refuzat 1,5 milioane de euro.

Florin Lovin. Lecce şi Chievo au intenţia de a-l achiziţiona pe mijlocaşul de 26 de ani. Nu este prima dată când se discută transferul lui „Aţă”, tratativele demarând astă vară. Acum a intrat pe fir şi Chievo, acolo unde evoluează Bogdan Pătraşcu.

Ionuţ Rada. Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui, negociează transferul fundaşului, la insistenţele lui Viorel Moldova. Cei doi au fost colegi la Rapid. Dacă va ajunge la Vaslui, Rada va câştiga ca-n Ghencea, 120.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite