Benitez îl laudă pe Alibec! Românul ar putea fi titular cu Parma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alibec (albastru-negru) a intrat pe teren în minutul 67 cu Chievo
Alibec (albastru-negru) a intrat pe teren în minutul 67 cu Chievo

Denis Alibec ar putea avea o șansă uriașă de a juca pentru prima oară titular pentru Inter, astăzi, în meciul cu Parma, la doar al doilea meci la care a fost selecționat de către Benitez în lotul primei echipe. Tehnicianul chiar l-a lăudat pe atacantul român.

”Poate că Alibec are mai puțină experiență decât Biabiany sau Pandev dar se descurcă foarte bine în ultima vreme. Astăzi a marcat trei goluri la antrenament”, a declarat sâmbătă Rafa Benitez, după ședința de pregătire. Cu Eto'o suspendat și cu o serie de accidentări în lot, Benitez are doar trei soluții ofensive Jonathan Biabiany, Goran Pandev și Alibec, iar presa italiană îi dă mari șanse românului să înceapă titular meciul cu Parma.

"Denis Alibec, atacantul născut în 1991, are un pic din Cassano şi puţin din Balotelli şi are o mare şansă cu Parma. Atacantul în vârstă de 19 ani este singura alternativă pentru Pandev", scriu cei de la Gazzeta dello Sport. Alibec a debutat în Serie A în meciul cu Inter, când a bifat 33 de minute și s-a remarcat printr-o superbă pasă cu călcâiul pentru Eto'o, care însă a trimis peste poartă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite