Dănciulescu spune că Hercules are valoare să evolueze în prima ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul român al formaţiei Hercules, Ionel Dănciulescu, a afirmat într-un interviu că s-a adaptat la echipa spaniolă şi îşi doreşte să o ajute să promoveze în Primera Division

"Sunt fericit pentru golurile pe care le-am reuşit, dar cel mai important este că suntem pe locul 2 în clasament. Obiectivul este să câştigăm următorul meci, cu Recreativo, şi să rămânem cât mai sus în această iarnă. Ştim că obiectivul este ca Hercules să evolueze în Primera din sezonul viitor", a spus Dănciulescu.

Atacantul român a adăugat că se simte foarte bine pe teren alături de Delibasic, dar acelaşi lucru îl simte şi alături de restul coechipierilor săi.

"Pentru mine este important să câştigăm şi evoluez acolo unde crede antrenorul că este mai bine. Nu contează că sunt pe stânga, dreapta sau pe centru. Eu cred că Hercules are valoare să evolueze în prima ligă, sunt mulţi jucători valoroşi. Am demonstrat acest lucru şi în meciul din Cupa Spaniei cu Almeria. Trebuie să abordăm cu încredere fiecare partidă, mai sunt multe de jucat", a declarat acesta.

"Nu m-am gândit la câte goluri pot să marchez, nu contează atât de mult cine marchează într-o echipă. Dacă eu nu marchez, dar Hercules este în prima ligă, eu sunt fericit. Îmi place foarte mult aici, lumea mă tratează bine. Sunt foarte fericit la Hercules. Suporterii au început să mă placă, dar datorez acest lucru întregii echipe, iar atunci când toţi joacă bine, este mai uşor. Trebuie să ne menţinem la acest nivel", a mai spus Dănciulescu, marcatorul unui gol în meciul câştigat de Herculesc cu 2-0, în faţa lui Girona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite