Dănciulescu nu scapă de “valize” şi blaturi nici în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Betis Sevilla acuză echipa românului Dănciulescu, Hercules Alicante, că ar fi oferit, după modelul Gigi Becali, prime echipelor adverse, pentru a nu-şi juca în mod corect şansele.

După 41 de etape în Segunda Division, Betis Sevilla şi Hercules Alicante, ambele cu 68 de puncte înaintea ultimei runde, se "bat" pentru ultima poziţie promovabilă în Primera Division.

Formaţia din Sevilla a acuzat, însă, astăzi că formaţia din Alicante, la care evoluează şi fostul dinamovist Ionel Dănciulescu ar fi plătit etapa trecută câţiva jucători de la Rayo Vallecano să joace, cum ar spune Gigi Becali, mai "fără răutate", conform site-ului sportiv El Desmarque. Hercules a câştigat cu 2-1 acel meci, în timp ce Betis Sevilla a făcut doar egal, 1-1, la Salamanca, echipă la care a evoluat în trecut Bogdan Stelea.

Acuzaţiile celor de la Betis se bazează pe declaraţiile patroanei lui Rayo Vallecano, care îşi bănuieşte proprii jucători că ar fi luat mită de la formaţia din Alicante, duminica trecută, la meciul direct.

Vezi pe adevarul.es programul ultimelor meciuri din Segunda Division şi ce şanse are Danciugol să joace în Primera din sezonul viitor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite