Ionel Dănciulescu, erou într-un meci "murdar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hercules Alicante a cumpărat cu 300.000 de euro meciul cu Cordoba, din etapa a 36-a a ligii secunde spaniole, arată interceptările telefonice. În acea partidă Danciugol a "reuşit" o "dublă". Tribunalul din Alicante nu consideră că s-a comis vreo infracţiune.

Interceptările telefonice arată că Hercules Alicante a promovat în prima ligă după ce a cumpărat meciul cu Cordoba, partidă în care Danciu-gol a înscris două goluri. Judecătoria din Alicante a închis însă cazul, considerând că nu s-a comis nici un delict

Judecătoria numărul 7 din Alicante a închis investigaţia în dosarul în care Hercules Alicante, fosta echipă a dinamovistului Dănciulescu era acuzată de "blaturi", aceasta plătind sume de bani pentru a cumpăra meciuri cu scopul de a promova în prima ligă, informează Diario Informacion. Motivul închiderii cazului este că "plata primelor pentru a câştiga un meci nu este considerată infracţiune până la finalul acestui an".

"Cumpărarea de meciuri nu e un delict"

Tribunalul Superior de Justiţie din Comunitatea Valenciană a informat ieri că judecătorul a arhivat cazul deschis pentru "investigarea presupuselor iregularităţi ale clubului Hercules". Una dintre aceste acuzaţii este cumpărarea partidei contra Cordobei, din 10 mai, când echipa la care activa atunci Danciu-gol a câştigat cu 4-0. Dănciulescu a marcat în acea partidă două goluri. Interceptările telefonice au arătat că Hercules a plătit 300.000 de euro pentru a câştiga acel meci şi a se detaşa în clasament, luând o serioasă opţiune pentru promovare, pe care au şi reuşit-o la finele campionatului.

Citeşte pe adevarul.es ce măsuri poate lua Federaţia Spaniolă de Fotbal şi vezi înregistrarea video a acelui meci de pomină, cumpărat de formaţia din Alicante

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite