Dănciulescu: "Şi noi am scris istorie la Hercules Alicante"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Dănciulescu, singurul fotbalist român din Primera Division în sezonul viitor, nu se mulţumeşte cu promovarea în prima ligă spaniolă, ci vrea să pună umărul şi la rămânerea lui Hercules în elită. El a declarat că jucătorii au chefuit alături de suporteri până dimineaţa după ce echipa spaniolă a ajuns în Primera Diviision. Dănciulescu a fost şi golgheterul echipei cu 10 goluri în 25 de partide.

Cum te simţi acum, după ce ai promovat cu Hercules? Eşti unul din cei care au contribuit decisiv la promovare, fiind golgheter, cu 10 goluri, deşi ai jucat doar 25 de partide...

Dănciulescu: "Mă simt foarte bine, mai ales că a venit promovarea asta după un campionat lung şi aprig disputat. Dar sentimentul de satisfacţie e şi mai mare şi mai intens, cu cât am obţinut biletele pentru prima ligă în ultima etapă."

Spuneai, într-un alt interviu, că o promovare în Primera Division e comparabilă cu un titlu cucerit în România...

D.:"Nu ştiu dacă există grad de comparaţie pentru ce simt acum. Da, am spus asta, că o promovare în Primera e, poate, ca realizare, mai greu de obţinut decât un titlu din România. Sincer, e măreţ. Pentru oraş, pentru echipă, e un lucru absolut fantastic să te întorci în Primera după 14 ani. Şi cred că o mică parte din istoria acestui club am scris-o acum şi noi, cei care am reuşit în acest sezon promovarea."

Citeşte pe adevarul.es restul interviului. Dănciulescu povesteşte de întâlnirea cu 35.000 de fani de la ora 2 noaptea şi cum vede el viitoarele meciuri cu Real şi Barca. Vezi GALERIE FOTO de la Alicante.

Citeşte mâine în "Adevărul" un material amplu cu Ionel Dănciulescu la Alicante. Cum a sărbătorit el promovarea?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite