Dan Petrescu: "Criza nu se simte numai în România, ci şi în Rusia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Tehnicianul lui Kuban Krasnodar a mărturisit că şi-l doreşte pe fostul stelist Iulian Apostol, dar a precizat că sunt şanse mici ca transferul să se realizeze

"Dacă ne gândim la salarii şi la prime, în Rusia se stă bine. Din punctul de vedere al transferurilor, nici noi nu stăm prea bine. Am luat doar doi jucători liberi de contract. Eu am făcut o listă lungă, dar au venit doar doi. Am început antrenamentele şi sper că vor mai veni jucători în cantonamente.

Pe poziţia lui Apostol avem patru jucători destul de buni şi poate cei de la club s-au gândit că al cincilea e prea mult. Eu sper să-i conving pe cei din conducere să-l transferăm, pentru că este un jucător foarte bun.

Orice jucător care a fost pe la echipa naţională ne interesează. Dar pe Lazăr nu-l am pe listă, pentru că nu e liber de contract. Nu stăm nici noi prea bine cu banii, ne orientăm spre jucători liber de contract sau spre cei aflaţi în ultimele şase luni de contract. Criza nu se simte numai în România, ci şi în Rusia, două echipe din prima ligă ar putea să renunţe din cauza lipsei banilor.

Chiar dacă nu prea ai bani, încerci să te descurci cu ce ai. E foarte greu ca jucătorii români să fie transferaţi pe bani mulţi, pentru că doar 3-4 au demonstrat că îşi merită investiţia", a spus Dan Petrescu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite