Viață după El Clasico! Ronaldo, dublă cu Valencia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo este golgheterul lui Real şi al Primerei Division la zi, cu 16 reuşite
Cristiano Ronaldo este golgheterul lui Real şi al Primerei Division la zi, cu 16 reuşite

Real Madrid s-a impus în derby-ul cu Valencia, scor 2-0, în primul meci după umilința de pe Camp Nou. Cristiano Ronaldo a marcat ambele goluri și rămâne lider în clasamentul golgheterilor, cu o reușită avans în fața lui Messi.

Ronaldo, care a suferit o ușoară accidentare la gleznă la un antrenament, a marcat ambele goluri ale echipei sale pe finalul meciului, în minutele 73 și 87, după ce Valencia a rămas în 10 oameni prin eliminarea lui David Albelda, în debutul primei reprize. Albelda a primit al doilea cartonaș galben pentru un henț intenționat la centrul terenului.

Valencia a început în forță partida și a avut primele ocazii, ambele prin doi foști jucători din pepiniera madrilenilor, Juan Mata în minutul 12 și Soldado la faza imediat următoare. Realul a contat puțin în atac în prima parte a meciului Di Maria și Ronaldo fiind singuri care au tras la poartă, fără probleme pentru Guaita.

Atacurile madrilenilor s-au întețit însă pe finalul primei reprize și Guaita s-a întrebuințat serios când l-a oprit pe Khedira într-un duel unu la unu iar apoi a parat o lovitură liberă a lui Ozil. Ronaldo a fost la un pas să marcheze un gol de generic, dar bara s-a opus loviturii sale cu călcâiul chiar înainte de pauză.

Totul s-a năruit pentru Valencia în minutul 65 când Albelda a primit al doilea galben pentru un henț la centrul terenului. Opt minute mai târziu Ozil l-a lansat în adâncime pe Ronaldo iar acesta a tras cu sete din careu peste portarul advers. Portughezul s-a asigurat că toate punctele vor rămâne la Madrid printr-o acțiune personală încheiată cu o "bombă" din interiorul careului.

Realul rămâne pe locul doi, la două puncte în urma Barcelonei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite