CR7 a primit "Gheata de Aur":"Nu mi-am imaginat că voi ajunge aici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo, fericit pentru „gheata“ primită
Cristiano Ronaldo, fericit pentru „gheata“ primită

Astăzi, atacantul portughez al celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit "Gheata de Aur", pentru cele 40 de goluri reuşite sezonul trecut.

"E un premiu pe care vreau să îl împart cu toţi colegii, antrenorii, familia, suporterii. Toţi au fost foarte importanţi. "Gheata de Aur " este dată pentru goluri, criteriile sunt clare, nu depinde de voturile nimănui. "Balonul de Aur" e ceva subiectiv, e vorba de păreri, voturi. Vreau să câştig totul cu Real Madrid, aşa cum am făcut cu Manchester United. Am încredere şi cred că putem face asta", a spus Cristiano Ronaldo după ce a primit trofeul.

"Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge la cifrele la care am ajuns în doar doi ani şi ceva jucând pentru Real. La Madrid sunt liniştit, nu mă preocupă rivalitatea cu Messi. Această rivalitate nu înseamnă nimic pentru mine. Sunt mulţi jucători de mare valoare în Europa. Aici oamenii mă iubesc, eu îi iubesc pe ei şi vreau să cââştig trofee pentru a-i face fericiţi", a mai precizat fotbalistul lusitan.

Ronaldo a marcat de 100 de ori în 105 partide pentru Real Madrid.

VEZI AICI UN VIDEO DE SENZAŢIE CU GOLURILE MARCATE DE  CRISTIANO RONALDO PENTRU REAL

Jucătorul de 26 de ani mai are în palmares o Gheată de Aur, în 2007-2008 şi un Balon de Aur, în 2008.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite