Pulhac a fost prezentat oficial la Hercules Alicante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Cristian Pulhac, împrumutat de Dinamo grupării Hercules Alicante pentru un sezon, a fost prezentat oficial la clubul spaniol, marţi, ocazie cu care a declarat că această schimbare reprezintă un pas important în cariera sa.


"Este un pas important în cariera mea. Voi juca într-un campionat foarte puternic", a spus Pulhac, adăugând că ar vrea să rămână în campionatul Spaniei mai multe sezoane.

Pulhac a sosit în Alicante, luni noaptea, iar marţi dimineaţă s-au definitivat ultimele detalii pentru includerea sa în lotul echipei Hercules. El a fost prezentat oficial alături de un alt jucător, columbianul Abel Aguilar, iar miercuri cei doi vor efectua primele antrenamente la noua lor echipă.

Cristian Pulhac a ajuns la Hercules la cererea tehnicianului Esteban Vigo, care l-a antrenat la Dinamo. "Prezenţa domnului Vigo a fost un factor important, dar nu decisiv", a explicat fotbalistul, care a menţionat că şi fostul jucător al formaţiei spaniole, Ionel Dănciulescu, i-a vorbit frumos despre Hercules, oraş şi echipă.

Pulhac a spus că vrea să facă un sezon bun şi ca echipa să se menţină în Primera Division pentru ca şi el să rămână în Spania, având în vedere faptul că Hercules Alicante deţine opţiunea de a-l cumpăra pentru trei ani, la finalul campionatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite