Vicky Berrocal refuză să vorbească despre petrecerea lui Joan Laporta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicky Berrocal este considerată Monica Bellucci a Spaniei
Vicky Berrocal este considerată Monica Bellucci a Spaniei

Frumoasa creatoare de modă s-a limitat să declare doar că ea este suporterul echipei Sevilla FC și uneori al formației Betis Sevilla.

Creatoarea de modă Vicky Martin Berrocal nu a vrut să dea amănunte despre petrecerea la care presa spaniolă susține că a participat duminica trecută alături de Joan Laporta, președintele clubului FC Barcelona, la câteva ore după ce gruparea catalană învingea pe Real Madrid (scor 1-0). Conform ziarului "ABC", frumoasa Vicky Berrocal, pe care ibericii o consideră Monica Bellucci a Spaniei, nu a vrut să comenteze o noapte din viața sa privată, pe care a petrecut-o în compania unor prieteni.

"Să se consemneze că sunt suporterul Sevillei de când mă știu și chiar al echipei Betis", s-a rezumat să afirme Vicky Berrocal, născută în Huelva în urmă cu 36 de ani. Cât despre o relație între Juan Laporta și Vicky Berrocal, "ABC" susține că acest lucru este aproape imposibil deoarece creatoarea de modă "are inima ocupată, și chiar foarte bine, și de aceea nu se desparte de telefonul său Blackberry nici când merge la baie, pentru ca nu cumva ca iubitul său să o sune în acest timp".

Vicky Berrocal s-a căsătorit în anul 1997 cu toreadorul Manuel Diaz Gonzalez cu care are o fetiță. În anul 2001 s-a despărțit de acesta, dar continuă să aibă o relație de prietenie cu el. S-a vorbit despre ea că ar fi avut relații cu călărețul Alvaro Muñoz Escassi, cu ziaristul Pepe Navarro sau cu omul de afaceri Israel Bayon.

Vezi pe adevarul.es galerie foto cu Monica Bellucci a Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite