EXCLUSIV / Olăroiu la Al-Ain! Echipa s-a salvat de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Mircea Sandu are motive să regrete că nu l-a instalat pe Cosmin Olăroiu pe banca naţionalei înaintea meciului cu Bosnia.

Tehnicianul de 41 de ani a refuzat să depindă de un eventual eşec al lui Răzvan Lucescu în partida de vineri ca să fie numit selecţioner. În schimb, Oli a acceptat oferta celor de la Al-Ain Abu-Dhabi, formaţie pe care o va prelua imediat după terminarea sezonului în Emirate. Înţelegerea antrenorului român cu arabii depindea de supravieţuirea celor de la Al-Ain în prima ligă. Această condiţie a fost îndeplinită miercuri seară. În derby-ul oraşului Abu-Dhabi, viitoarea echipă a lui Oli s-a impus, scor 4-1, în faţa celor de la Al-Jazira, noua campioană a Emiratelor, neînvinsă în precedentele 20 de etape!
După acest rezultat, Al-Ain a scăpat de grijile retrogradării, indiferent de ce se va întâmpla în ultima rundă.

Al-Ain, cea mai galontă trupă din Emirate

Noua formaţie a lui Oli e cea mai titrată grupare din Emiratele Arabe Unite. A câştigat titlul de nouă ori şi are 11 cupe interne în vitrina clubului. În plus, a cucerit Liga Campionilor Asiei în 2003. În trecut, Al-Ain a fost pregătită de Ilie Balaci, Anghel Iordănescu şi Walter Zenga. Aceasta va fi a treia formaţie pe care Olăroiu va pregăti în zona Golfului Persic, după Al-Hilal (Arabia Saudită) şi Al-Sadd (Qatar). Cu aceste două cluburi, românul a cucerit patru trofee în patru ani. La Al-Ain, Oli va câştiga peste 2,5 milioane de dolari în fiecare sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite