Marca: "Contra, noua senzaţie a băncilor tehnice"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra i-a impresionat pe spanioli sursa: Click
Cosmin Contra i-a impresionat pe spanioli sursa: Click

"Născut pentru fotbal", aşa cum scrie cotidianul Marca, antrenorul-jucător al Timişoarei a suscitat interesul presei spaniole cu parcursul aproape fără greşeală cu Poli în campionatul României.

Parcursul lui Poli Timişoara cu Cosmin Contra ca antrenor-jucător nu i-a scăpat celui mai citit cotidian sportiv din lume, Marca. Jurnaliştii spanioli şi-au îndreptat atenţia spre campionatul României, acolo unde "Guriţă" a început "o nouă viaţă", iar echipa sa este la un punct de liderul Ligii 1, Oţelul Galaţi.

"De opt etape este antrenor-jucător la Timişoara şi lucrurile nu îi pot ieşi mai bine de atât. La sfârşitul săptămânii trecute, s-a impus cu 2-0 pe terenul liderului şi acum echipa sa este la doar un punct de fotoliul de lider al clasamentului din România", scrie cotidianul sportiv madrilen, într-un articol intitulat "Contra, noua senzaţie a băncilor tehnice".

Cosmin Contra a vorbit pentru Marca despre noua sa experienţă. "Tot ceea ce trăiesc acum este nou pentru mine. Sunt antrenor-jucător şi momentan îmi merge foarte bine. Joc doar câte 15 minute pe final de meci, pentru a ajuta cu experienţa mea echipa, dar sunt concentrat mai mult pe faţeta de antrenor", povesteşte tehnicianul-jucător al lui Poli.

20 de puncte din 24 posibile cucerite cu Poli

Marca trece în revistă parcursul lui "Guriţă" ca antrenor şi remarcă faptul că de la instalarea lui Contra ca antrenor Poli a obţinut 20 de puncte din 24 posibile. "Această echipă mă va ajuta să capăt experienţă ca antrenor, pentru că este una dintre cele mai importante echipe din România şi a jucat de curând şi în Liga Campionilor", a mai spus fostul fundaş al lui Getafe.

Vezi pe adevarul.es la ce echipă visează Contra să antreneze, la care ar accepta chiar şi funcţia de antrenor second

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite