Cociş şi-a fracturat mâna dreaptă şi va lipsi o lună de pe gazon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul Răzvan Cociş, actualmente liber de contract, va lipsi aproximativ o lună de pe gazon după ce la ultimul antrenament efectuat la Lokomotiv Moscova şi-a fracturat mâna dreaptă, au declarat luni, pentru NewsIn, surse apropiate jucătorului.

"La ultimul antrenament cu ruşii, Răzvan a căzut şi a suferit o fractură, fiind operat de urgenţă. I s-a pus o tijă metalică în mâna dreaptă pentru a evita alte complicaţii şi va fi nevoit să poarte gips până aproape de finalul lunii ianuarie", au afirmat sursele citate.

Medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, a confirmat informaţia pentru agenţia NewsIn, precizând că este vorba de metacarpienele de la degetele 3 şi 4 ale mâinii drepte.

Răzvan Cociş şi-a încheiat la începutul acestei luni contractul cu formaţia rusă Lokomotiv Moscova după trei sezoane petrecute în capitala Rusiei, iar în prezent se află în vacanţă, în Statele Unite ale Americii. "Din păcate, perioada petrecută la Lokomotiv a fost cea mai nefastă din cariera mea. Mi-am făcut mulţi prieteni aici, dar din păcate nu am reuşit să ajung la nivelul la care îmi doream Am nevoie de o schimbare", a spus Cociş în presa moscovită.

Mijlocaşul român s-a transferat la Lokomotiv la începutul anului 2007, iar în acestă perioadă a bifat 62 de partide şi a înscris cinci goluri. Singura ofertă concretă primită în prezent de Cociş este de la formaţia engleză de ligă inferioară, Notts County, acolo unde manager este Sven Goran Eriksson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite