Marica, gol, eliminare și pedeapsă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica are un sezon foarte bun la echipa sa de club VfB Stuttgart
Ciprian Marica are un sezon foarte bun la echipa sa de club VfB Stuttgart

Ciprian Marica a marcat un gol pentru Sttutgart, dar a primit cartonașul roșu în meciul pe care echipa sa l-a pierdut, scor 2-4 cu Hamburg. Jens Keller, antrenorul celor de la Stuttgart a anunțat că-l va pedepsi pe român pentru eliminare.

Marica și-a confirmat forma bună din ultima perioadă, punctând pentru 1-1 în minutul 9, după o pasă primită de la Boka. Însă, la fel ca și în meciul naționalei cu Italia, a fost înger și demon pentru echipa sa. De această dată nu a mai fost însă vorba de neșansă.

Marica a primit un cartonaș galben în minutul 15 însă în urma protestelor excesive, arbitrul i-a arătat, după nici un minut, al doilea avertisment și l-a trimis la vestiare. Rămasă în 10 oameni atât de repede, Stuttgart n-a mai avut nicio șansă cu Hamburg, care a mai marcat două goluri până la pauză și și-a consfițit victoria cu încă o reușită în partea a doua a jocului. 

Jens Keller, antrenorul celor de la Stuttgart, a fost extrem de furios după meci pentru eliminarea lui Marica. ”N-am exitat pe teren în primele 10 minute, am revenit apoi în meci, însă cartonașul roșu ne-a adus un dezavantaj decisiv. Nu este posibil ca un jucător experimentat să facă așa ceva. Vor exista cu siguranță anumite consecințe”, a declarat Keller după meci.

”Am jucat bine în 10 oameni după pauză, însă din păcate nu am avut forța necesară să întoarcem soarta meciului iar Hamburg ne-a dominat pe contraatac, marcând încă o dată”, a mai spus antrenorul de la Stuttgart.

Gazdele au reuşit să se impună cu 4-2, golurile lui Hamburg fiind semnate de Trochowski (4), Pitroipa (39), Petric (36) şi Van Nistelrooy (60), în timp ce pentru Stuttgart a mai înscris Gentner (46).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite