Deac: "Mă bucur foarte mult că îl voi întâlni pe Chivu în sferturile Ligii Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul român al echipei Schalke 04, Ciprian Deac, a declarat la Sport.ro că se bucură foarte mult de faptul că va juca în sferturile Ligii Campionilor împotriva formaţiei la care evoluează conaţionalul său Cristian Chivu, Internazionale Milano.

"Şi pentru mine a fost o surpriză această calificare în sferturile Ligii Campionilor. Acum trebuie să demonstrăm că suntem o echipă puternică şi cred că avem puterea să trecem peste Inter. Nu cred că italienii ne vor lua de sus, pentru că sunt jucători profesionişti şi nu se vor gândi că noi suntem o echipă mai mică. Chiar mă bucur foarte mult pentru că o să-l întâlnesc pe Cristi Chivu. Cu siguranţă că vom vorbi despre acest meci şi când ne vom revedea la echipa naţională", a spus Deac.

Mijlocaşul a precizat că echipa naţională a României merge doar cu gândul la victorie la partida cu Bosnia - Herţegovina, din preliminariile Campionatului European. "Naţionala merge în Bosnia numai la victorie şi pot spune că avem forţă să câştigăm în Bosnia. Este adevărat că bosniacii au mulţi jucători de valoarea care joacă în Europa, dar şi eu şi toţi băieţii ne gândim doar la victorie în meciul cu Bosnia", a adăugat Deac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite