Chivu, probleme cu Krasic în Inter-Juve 0-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debry D'Italia, Inter-Juve, ajuns în cel de-al 101-lea an, s-a încheiat la egalitate, 0-0. Chivu a fost titular pentru Inter și a avut mult de furcă cu cel mai periculos om al oaspeților, Milos Krasic.

Debutul meciului a fost greoi, ambele echipe tatonându-se pentru minute bune. Stankovici l-a încercat în minutul 12 pe Storari, cu un șut de la distanță, prins însă fără probleme de portarul lui Juve.

Apoi Krasic a început să șarjeze pe partea dreaptă a atacului lui Juve și să-i dea mari bătăi de cap lui Chivu. Sârbul a fost protagonistul a două faze periculoase în numai două minute, 21 și 23, prima oară șutând periculos pe lângă bara din dreapta a porții apărate de Julio Cesar iar apoi solicitându-l serios pe goalkeeperul lui Inter cu un șut din unghi.

Tot Krasic a pasat pentru Iaquinta, pentru singura fază în care mingea a intrat în plasă, gol anulat însă corect pe motiv de ofsaid.

Eto'o și Sneijder au fost cei mai periculoși oameni din lotul lui Rafa Benitez însă nu au reușit să concretizeze mai multe acțiuni ofensive. Cel mai aproape de gol pentru Inter a fost însă Milito, la mijlocul reprizei a doua, când a preluat excelent în careu o minge lobată de la Cambiasso și a tras la colțul lung la câțiva centimetri de bara din dreapta.

"A avut mult de furcă în fața lui Krasic, pe partea dreaptă, în prima jumătate. A primit cartonaș galben pentru un fault tare la jucătorul sârb în minutul 35. Apoi, în partea a doua a fost trecut în centrul apărării și a părut că se simte mult mai bine acolo", a fost caracterizarea celor de la goal.com pentru evoluția lui Cristian Chivu. Românul a fost notat cu 6

Inter a pierdut șefia clasamentului în dauna celor de la Lazio care au câștigat cu 1-0 meciul cu Brescia. Echipa lui Chivu are 11 puncte din 6 etape, la două puncte în urma liderului. Juventus rămâne pe 7 cu 8 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite