Dinamo: A căzut iar în puţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo: A căzut iar în puţ
Dinamo: A căzut iar în puţ

După o serie de victorii formidabile, Dinamo a pierdut acasă şi pare intrată din nou în criză. Prestaţie mult sub aşteptări a lui Dinamo în faţa elevilor lui Dorinel Munteanu. Chiar dacă şi-au creat destule ocazii de gol, Tamaş şi compania nu au reuşit să îndoaie Oţelul.

Momente de confuzie în „Ştefan cel Mare”. Nimeni nu mai ştie care este adevărata faţă a lui Dinamo. Cea din meciurile cu Internaţional şi cu Oţelul sau cea din serile de vis de la Liberec şi din Ghencea.

Răspunsul la această întrebare îl are numai Dario Bonetti. Italianul de 47 de ani trebuie să-şi mai răspundă la o întrebare: „De ce nu reuşeşte să-şi motiveze jucătorii în partide cu adversari slab cotaţi?”.

Tamaş a degajat în spatele lui Axente

Încă din primele minute ale partidei de aseară, „câinii” au dat senzaţia că nu pot câştiga jocul. Au fost mereu cu o fracţiune de secundă în urma fazei, nu au alergat să recupereze, iar moldovenii atât au aşteptat.

Să prindă ocazia loviturii. În ciuda oportunităţilor pe care şi le-au creat la poarta lui Dolha, gălăţenii au marcat după o fază norocoasă. Tamaş a vrut să degajeze, dar a trimis mingea în spatele lui Axente. Spre stupoarea tuturor, balonul l-a lobat pe Dolha şi a intrat în poartă.

La 0-1, Dinamo începea să intre în panică, deşi era doar minutul 34. Şansele de gol nu au lipsit pentru roş-albi. Implicit, nici ratările. Andrei Cristea nu a fost în stare să pună capul cum trebuie la trei metri de poartă, după un „exterior” ca la carte a lui Zicu.

Nu doar fotbaliştii şi-au pierdut răbdarea, ci şi spectatorii. Puţini câţi au fost, aceştia i-au huiduit pe dinamovişti. Împăcarea o pot aduce tot meciurile din Europa League.

Borcea, împietrit la oficială

image

Şefului dinamovist nu i-a venit aseară să creadă ce i se întâmplă. După ce, înaintea partidei cu Oţelul a spus: „Cum să pierd acasă, vreţi să mor?”, Cristi Borcea a rămas fără replică în urma înfrângerii cu moldovenii lui Dorinel. Acţionarul a văzut meciul de la oficială şi a pufăit trabuc după trabuc.

Gol încasat ca la Şahtior

Reuşita lui Axente, din minutul 34, a fost pe jumătate autogol. Degajarea lui Tamaş s-a dus în spatele lui Axente, iar mingea a intrat în poartă. Dinamo a mai încasat un astfel de gol în urmă cu şase ani, când portarul Delwarte a trimis balonul în spatele lui Aghawoha, de la Şahtior.

„Câinii“ au fost huiduiţi

Deşi părea că jucătorii roş-albilor s-au împăcat cu galeria după calificarea în grupele Europa League şi după victoria din Ghencea, relaţia fotbalişti-suporteri s-a răcit din nou. Elevii lui Bonetti au fost înjuraţi rând pe rând. Zicu, Boştină şi Claudiu Niculescu s-au numărat printre „favoriţii“ ultraşilor.

0 - 1

Dinamo: Dolha - Molinero, Tamaş, Moţi, Pulhac - Torje, Boştină (Rus 78), N’Doye, Zicu (Alexe 58) - Niculescu,
An. Cristea (Ze Kalanga 72).

Antrenor: Dario Bonetti

Oţelul Galaţi: Kolev – Râpă (Cârjă 90), Antal, Sârghi, Jelev, S. Ilie - Giurgiu, Golocevaci (Pătraş 76), G. Paraschiv - Axente (Matei 70), Neagu.

Antrenor: Dorinel Munteanu

Goluri: Axente 34

Stadion „Dinamo“: 2.500

Arbitru: Mugurel Drăgănescu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite