FOTBAL: Tamaş:”Nu vreau să dau gol, ci să câştige echipa!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Tamaş:”Nu vreau să dau gol, ci să câştige echipa!”
FOTBAL: Tamaş:”Nu vreau să dau gol, ci să câştige echipa!”

La câteva minute după finalul jocului, Gabi Tamaş, autogul unicului gol, era încă euforic. Fundaşul “câinilor” a mărturisit că nu este important faptul că a marcat, ci că echipa a luat trei puncte din Austria.

Nu mi-a lipsit banderola de capitan. Nu m-am gândit niciun moment la ea. Pentru mine este unn capitol inchis. Mi-au dat-o, mi-au luat-o... nu mai vreau o a doua şansă. Omul joacă, nu banderola.

La atacant poate este important pentru moral, eu sunt fundaş. Eu nu vreau să dau gol, îmi doresc doar să câştige echipa. Pentru mine asta este cel mai important”, a declarat Gabi Tamaş.


Mijlocaşul de culoare al celor din Şoseaua Ştefan cel Mare, N.Doye, crede că echipa poate ajunge în primăvara europeană, cu toate că nu a trecut decât o singură etapă din faza grupelor.

Ne putem califica. Jucăm bine în deplasare. Acest rezultat este perfect. Nu ştiu de ce jucăm aşa de bine în deplasare, nu m-am gândit, dar parcă nici nu ne intereseaza să ştim. Am terminat cu ratarile şă sper ca data viitoare să marchez”, a spus N.Doye.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite