Cudicini va rata restul sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul lui Tottenham, Carlo Cudicini, în vârstă de 36 de ani, a fost externat în cursul zilei de vineri, dar nu va mai putea evolua în acest sezon, după ce de curând a suferit un accident de motocicletă.

Cudicini a fost operat după ce a suferit traumatisme puternice la încheietura unei mâini şi la pelvis, iar în perioada următoare se va deplasa cu ajutorul cârjelor. "Cred că nu va mai putea juca în acest sezon. Eu niciodată nu am vrut ca un jucător să conducă o motocicletă. Nici măcar nu ştiam că are una. Nu le dăm voie să facă aşa ceva. Acum sunt sigur că nu se va mai urca pe o motocicletă", a spus antrenorul echipei, Harry Redknapp.

Clubul englez a anunţat într-un comunicat că portarul se poate deplasa cu uşurinţă cu ajutorul cârjelor, iar acesta s-a declarat fericit că poate mişca încheietura. "Chirurgul m-a anunţat că trebuie să mă duc lunar la control din cauza problemelor la pelvis şi peste 11 săptămâni voi putea să merg fără cârje. Am primit multe mesaje de la colegi, de la fanii lui Tottenham şi Chelsea, dar şi de la alţi suporteri. Vreau să le mulţumesc tututor, deoarece susţinerea lor m-a ajutat foarte mult", a spus Cudicini.

Portarul italian a fost transferat în luna ianuarie a acestui an şi a jucat în 8 partide pentru Tottenham, după ce a evoluat timp de aproape zece ani la Chelsea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite