FOTBAL: Munteanu:"Pentru noi campionatul a început de la meciul cu Dinamo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Munteanu:"Pentru noi campionatul a început de la meciul cu Dinamo!"
FOTBAL: Munteanu:"Pentru noi campionatul a început de la meciul cu Dinamo!"

Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că aşteaptă de la elevii săi prima victorie pe teren propriu în meciul cu Gaz Metan Mediaş şi le cere să demonstreze că victoria cu Dinamo nu a fost întâmplătoare

"Dacă nu o vom învinge pe Gaz Metan, înseamnă că am învins-o degeaba pe Dinamo şi voi tinde să cred că acea victorie a fost o întâmplare. Vreau să cred că pentru noi campionatul a început de la meciul cu Dinamo. Aştept prima victorie pe terenul nostru în meciul de sâmbătă", a declarat Dorinel Munteanu.

Tehnicianul le-a atras atenţia elevilor săi să nu îşi subestimeze adversarul, care are în lot jucători interesanţi şi a anunţat că echipa sa va face în continuare consiliere psihologică, pentru că "se pare că a dat roade".

Munteanu a recunoscut că echipa sa trece "printr-un moment financiar neplăcut", însă speră ca situaţia să se rezolve.

Altfel, antrenorul Oţelului a anunţat că a decis să îl trimită pe jucătorul Marius Matei la echipa a doua, din cauza vieţii nesportive. Potrivit spuselor sale, jucătorul va sta acolo până îşi va schimba atitudinea.

Tehnicianul a comentat şi debutul campioanei României în Liga Campionilor şi a fost de părere că jocul a reflectat diferenţa dintre fotbalul nostru şi cel spaniol. "Mi-aş fi dorit ca Unirea să arate mai mult pe faza de atac, dar asta e diferenţa dintre fotbalul românesc şi cel spaniol. Cred că Urziceni va reuşi să adune puncte doar în meciurile de acasă", a fost de părere Dorinel Munteanu.

Meciul Oţelul Galaţi-Gaz Metan Mediaş, din etapa a 7-a a Ligii I, se va juca sâmbătă, de la ora 17:00.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite