Real Madrid, cel mai mare buget din istoria sportului în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia lui Florentino Perez va stabili pentru acest sezon un buget record în istoria sportului mondial: 450 de milioane de euro!

Florentino Perez se va întâlni, în această după-amiază, la sala de presă a stadionului Santiago Bernabeu cu un numeros grup de "socios" cărora le va explica în amănunt situaţia financiară a clubului şi în special cifrele fiscale cu care Real Madrid a încheiat sezonul 2009-2010, informează Marca.

Astfel, "galacticii", au încheiat sezonul cu un profit de 23.971.000 de euro. După ce au plătit sume importante de bani pe jucători precum Kaka sau Cristiano Ronaldo, Real Madrid a reuşit să încheie anul cu un profit de aproape 24 de milioane de euro.

Pentru sezonul 2010-2011 Real Madrid a fixat un buget de 450 de milioane de euro, o sumă record în istoria clubului, fiind totodată cea mai mare a oricărui club sportiv din toate timpurile. Nici Manchester United sau alte cluburi de fotbal, nici cluburile de bachet din NBA, nu au avut vreodată un asemenea buget. Profitul pe care îl prognozează şefii Realului pe anul viitor este de 19 milioane de euro.

Citeşte pe adevarul.es ce venituri a înregistrat clubul madrilen anul trecut şi ce parte din datoria clubului a fost plătită cu aceşti bani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite