Boloni nu se mai înţelege cu jucătorii lui Standard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Boloni trebuie să gestioneze o situaţie delicată la clubul blegian
Ladislau Boloni trebuie să gestioneze o situaţie delicată la clubul blegian

Cotidianul blegian Le Soir a notat că echipa Standard Liege, antrenată de Ladislau Boloni, se află într-o criză profundă, iar tehnicianul român are o relaţie din ce în ce mia tensionată cu fotbaliştii săi. În plus, suporterii nu mai sunt dispuşi să tolereze situaţia de la club.

Campioana en titre a Belgiei, a pierdut în întrecerea internă 23 dintre cele 48 de puncte puse în joc, ocupând un modest loc 6, la 13 puncte de liderul Anderlecht.

Nemulţumirea suporterilor a dat în clocot, în jur de 20 de fani aşteptându-i pe jucători după înfrângerea din weekend cu Saint-Trond (0-2). Suporterii, care au discutat şi cu tehnicianul român, s-au declarat jigniţi de un gest deplasat la adresa lor comis de atacantul Milan Jovanovic în meciul de duminică.

Potrivit Le Soir, Boloni a dat un semnal prost când a semnat cu întârziere un nou contract pe un an cu Standard, după ce a aşteptat în zadar o ofertă mai bună. Antrenorul a câştigat în sezonul trecut titlul şi a reuşit un parcurs remarcabil în Europa, dar astăzi aura sa este ştirbită, iar relaţia cu jucătorii a devenit tensionată. Cotidianul belgian vorbeşte de o ruptură definitivă, deoarece răul este profund.

Unii specialişti afirmă că oficialii clubului nu vor lua măsuri radicale înaintea meciului de acasă, din Liga Campionilor, cu Alkmaar, de pe 9 decembrie. Standard se poate califica în optimile LC, poate continua în Europa League, dar în caz de eşec va termina pe ultimul loc în grupă. AGERPRES

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite