S-a răsucit blestemul ultimului minut de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă etapa trecută Dinamo a învins in extremis Unirea Urziceni, „câinii“ au pierdut acum, la fel, în faţa Mediaşului şi au stârnit furia conducerii, care-i ameninţă din nou. Echipa lui Dario Bonetti continuă traseul sinuos pe care îl are în această toamnă. În ultimul timp însă, lucrurile s-au schimbat. „Câinii“ bat acasă şi pierd în deplasare.

Dinamo a început mai curajos decât a făcut-o la ultima vizită la Mediaş, atunci când numai mâna lui Moţi a salvat-o de la o înfrângere, şi a dominat prima parte a meciului. Claudiu Niculescu şi Andrei Cristea au fost cei mai periculoşi fotbalişti pentru poarta lui Buctha, dar niciuna dintre acţiunile dinamoviştilor n-a fost îndeajuns de periculoasă pentru ca mingea să intre în poarta gazdelor.

De partea cealaltă, Mediaşul a jucat timid şi fără forţă în atac, acolo unde Bud s-a „stins” repede, iar Pârvulescu şi Munteanu au fost blocaţi de Moţi şi de Scarlatache. Bonetti a forţat după pauză şi a renunţat la lentul Claudiu Niculescu în detrimentul tânărului Alexe, însă prima ocazie i-a aparţinut lui Eric, care l-a întins serios pe Dolha cu un şut în diagonală.

Dinamo a avut şansa golului prin Andrei Cristea, dar şutul acestuia din 5 metri a fost respins cu piciorul de portarul medieşenilor. „Câinii” au încasat-o când se aşteptau mai puţin, adică în finalul meciului. Hoban l-a avertizat pe Dolha cu un şut periculos, iar în ultimul minut de joc Eric a reluat în plasă de la marginea careului mare, un balon respins greşit de către Dolha.

Moţi a fost eliminat după meci

Gabriel Tamaş a acuzat o răceală în ziua meciului, iar Bonetti a hotărât să-l menajeze. În locul lui a intrat Cosmin Moţi, care a văzut cartonaşul roşu din partea lui Kovacs după finalul partidei.  Jucătorul de 25 de ani l-a înjurat pe centralul din Carei, nemulţumit fiind de deciziile pe care acesta le-a luat după terminarea partidei. Moţi a fost calmat destul de greu de coechipieri.

image



„Jucătorii nu mai văd niciun ban“

image

Cristi Borcea a plecat supărat de la Mediaş Foto: Ana Poienariu



Dinamo a fost susţinută din tribune şi de preşedintele executiv, Cristi Borcea. Dincolo de prestaţia arbitrului Istvan Kovacs, care, spun dinamoviştii, n-a acordat două lovituri de pedeapsă pentru „câini”, la presupuse faulturi asupra lui Torje şi Andrei Cristea, Borcea s-a enervat şi pe propriii fotbalişti. I-a ameninţat că nu vor mai primi bani, dacă nu reuşesc să  se concentreze contra echipelor slab cotate. „Nu vor mai primi niciun ban de-acum încolo! Eram curios cum vor juca dacă nu vor primi bani înainte de acest meci. Ei bine, au jucat prost. Dolha are cea mai mare vină la golul primit”, a tunat Borcea.

 „Kovacs trebuie exclus“

Şeful dinamovist l-a ameninţat şi pe arbitru: „Kovacs trebuie exclus! Să mai arbitreze doi-trei ani şi prin ligile inferioare, e prea tânăr. Anul trecut l-au exclus pe Lajos din arbitraj. Să văd acum ce se va întâmpla cu Istvan Kovacs”.  ;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite