Berbatov de cinci stele: 5 goluri cu Blackburn!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul bulgar Dimitar Berbatov a marcat cinci goluri pentru Manchester United în partida cu Blakcburn Rovers, scor 7-1. Atacantul celor de la United este doar al patrulea jucător care reușește o asemenea performanță de la înființarea Premiere League în 1992.

Ce răbufnire de orgoliu pentru Dimitar Berbatov! După o serie de zece meciuri fără gol, după ce a îndurat criticile presei și ale fanilor, după ce Ferguson nici măcar nu l-a inclus în lot la meciul de acum două etape cu Wigan, atacantul bulgar al celor de la Manchester United a explodat pur și simplu în meciul cu Blackburn.

Cu cinci goluri marcate în victoria cu 7-1 Berbatov nu numai că a închis gura tuturor dar a și intrat în istorie fiind doar al patrulea jucător care reușește o asemenea performanță din 1992, de când Premiere League se dispută sub actuala titulatură.

Bulgarul putea chiar să depășească performanța reușită până acum doar de Andy Cole, Alan Shearer și Jermain Defoe dacă Paul Robinson, portarul celor de la Blackburn,  nu intervenea magistral în fața atacantului de la United pe finalul meciului.

”Nu-mi vine să cred că am marcat cinci goluri. Am mai reușit demult acest lucru, dar să o fac în Premiere League, să fiu alături de Shearer sau Cole este o mare onoare pentru mine”, a spus Berbatov, care i-a mulțumit și coechipierului său din atac, Wayne Rooney, pentru sprijin. ”Cei doi au fost fantastici, s-au mișcat excelent, au avut un-doiuri devastatoare”, a declarat și Alex Ferguson, antrenorul ”diavolilor”.

Manchester nu mai marcase șapte goluri de la victoria cu AS Roma din Champions League, în 2007, iar în campionat nu mai reușise performanța din 2000 de la un meci cu West Ham. United are cel mai bun start de campionat din 1985 încoace și a trecut pentru prima oară în acest sezon pe primul loc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite