130.000 de fani au sărbătorit titlul lui Bayern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii şi oficialii echipei Bayern Munchen au sărbătorit câştigarea celui de-al 22-lea titlu naţional din istorie, aseară, alături de 130.000 de suporteri reuniţi în centrul oraşului Munchen.

Echipa antrenată de Louis van Gaal a defilat mai întâi pe străzile din Munchen, deplasându-se de la baza de pregătire până în centrul oraşului în vehicule decapotabile. Aproximativ 100.000 de persoane au asistat la paradă, iar 25.000 de fani s-au strâns în faţa primăriei, potrivit estimărilor poliţiei.

Aproape de o triplă istorică
Bayern Munchen a câştigat pentru a 22-a oară în istorie campionatul Germaniei, în urma rezultatelor înregistrate, sâmbătă, în partidele din ultima etapă din Bundesliga. Formaţia din Munchen a încheiat sezonul cu un total de 70 de puncte, cu cinci mai multe decât Schalke, a doua clasată. Echipa antrenată din luna iulie 2009 de către Louis van Gaal ar putea realiza în acest sezon o triplă istorică: Campionatul/Cupa Germaniei/Liga Campionilor. Formaţia bavareză va întâlni, la 15 mai, pe Werder Bremen, în finala Cupei Germaniei, şi la 22 mai pe Internazionale Milano, în ultimul act al Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite