Barcelona și Valencia aproape că s-au înțeles: David Villa la Barca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președinții celor două cluburi s-au întâlnit pentru a discuta detaliile transferului fotbalistului valencian la gruparea catalană.

Joan Laporta și Manuel Llorente, președinții cluburilor FC Barcelona, respectiv Valencia au avut primul contact în ceea ce privește trecerea fotbalistului David Villa la formația catalană, anunță ziarul "Sport".

Suma de transfer oscilează în jurul a 42 de milioane de euro. Barcelona, care a oferit anul trecut această sumă pentru atacantul spaniol, vrea să o reducă argumentând cu "devalorizarea" și cu "îmbătrânirea" fotbalistului cu un an, dar Valencia nu vrea "să scadă niciun euro".

Ambii președinți sunt presați de timp. Joan Laporta vrea să-și încheie mandatul cu un transfer de răsunet, în timp ce Manuel Llorente, caută bani "gheață" pentru "stingerea" datoriilor clubului. "Sport" anunță că cele două cluburi ar putea "ajunge la un acord definitiv săptămâna viitoare".

Jucătorul ar vrea ca înaintea începerii Campionatului Mondial din Africa de Sud să știe unde va evolua în sezonul viitor, dar refuză să vorbească momentan despre acest transfer până când cluburile nu se înțeleg.

Vezi pe adevarul.es ce salariu va avea David Villa la Barcelona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite