VIDEO: Barca, show total la debut! Real, într-un picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extratereștrii Barcelonei au plecat ca din pușcă în noul sezon din La Liga, învingând cu 3-0, în deplasare, pe Racing Santander. În același timp Mourinho a debutat cu un semieșec pe banca galacticilor de la Real Madrid, 0-0 în deplasare la Mallorca.

După hattrick-ul din returul Supercupei Spaniei, cu Sevilla, argentinianul Lionel Messi și-a continuat numerele de magie și a marcat după nici trei minute de la începutul partidei cu Santander. Messi a primit o pasă în adâncime de la Xavi și l-a executat pe portarul advers cu o scăriță de toată frumusețea.

Barcelona a rezolvat meciul încă din prima repriză, după ce Iniesta a marcat în minutul 30. David Villa a inisistat să marcheze primul său gol într-un meci oficial pentru echipa blau-grana și după a avut o reușită anulată pe finalul primei reprize, a punctat în partea a doua, în minutul 63, gol ce a închis tabela la 3-0.

Gazdele au avut un penalty ratat în minutul 33, prin Tchite.

Vezi aici rezumatul meciului

Mourinho, semieșec la debut

Real Madrid a început sezonul 2010-2011 cu un egal pe terenul celor de la Mallorca. Acțiunile individuale ale lui Ronaldo, Higuain sau Benzema, ultimul evoluând doar în repriza a doua, nu au reușit să desfacă apărarea adversă și Jose Mourinho mai are mult de lucru pentru a pune în mișcare angrenajul madrilenilor.

Vezi aici rezumatul meciului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite